SponsorER

Vill du sponsra ponnytrav på Sundbyholm?

Skulle du, ditt företag, din arbetsgivare eller någon annan du känner vilja sponsra Eskilstuna Ponnytravsällskap? För att kunna genomföra ponnytravtävlingar för våra barn och ungdomar behöver vi sponsorer till varje lopp.

Som sponsor får man sitt namn/företagsnamn på ett täcke och syns i vårt travprogram, på vår hemsida och på vår Facebooksida under året. Speakern berättar gärna något om er i högtalaren i samband med defileringen.

Det finns tre olika alternativ:
1 lopp 1200 kr
2 lopp 2000 kr
3 lopp 2500 kr

Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få. Sprid gärna detta vidare om ni känner någon annan som är intresserad av att sponsra ponnytravet.

Hör gärna av er per mail till eskilstunaponnytrav@gmail.com eller ring Malin Fagré 070-4151922.

Tack för att ni stöder våra barn och ungdomar inom ponnytravet!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Eskilstuna Ponnytravsällskap
 

våra sponsorer

Ett stort tack till alla våra sponsorer

loading...

Presentation sponsorer
Ekeby Gård
Allt du behöver när du behöver det!
Ekeby gård driver entreprenad, jordbruk, foder samt uppfödning av travhästar. Där de genom åren fött upp flera miljonärer så som bland annat Annicka, Miss Najad, Final Oak och Zorrino.
Besök oss gärna på vår hemsida ekebygard.nu
 
Travtränare Göran Jansson
Göran driver sin proffstränarverksamhet i Nykvarn. Stallet är en familjerörelse. Göran har sin licenstillhörighet Solvalla. Att ha häst i träning hos Göran kostar 280 kr/dag.
Välkomna!

Familjen Gradling
Sten och Lillemor Gradling har verkat inom travsporten hela sina yrkeverksmma år. Sten som proffstränare och Lillemor som allt i allo i stallet.
Nu njuter de av pensionen och följer barnbarnet Nellies framfart inom ponnytravet.

Sundbyholms Amatör och B-tränarförening
Amatör och B-tränarföreningen drivs på Sundbyholms travbana och vänder sig till dig som är eller vill bli B-tränare, kusk eller montéryttare. Besök oss på amatörtrav.se
Välkommen som medlem i föreningen för att ta del av aktiviter och gemenskapen på Sundbyholm!.