SponsorER

Vill du sponsra ponnytrav på Sundbyholm?

Skulle du, ditt företag, din arbetsgivare eller någon annan du känner vilja sponsra Eskilstuna Ponnytravsällskap? För att kunna genomföra ponnytravtävlingar för våra barn och ungdomar behöver vi sponsorer till varje lopp.

Som sponsor får man sitt namn/företagsnamn på ett täcke och syns i vårt travprogram, på vår hemsida och på vår Facebooksida under året. Speakern berättar gärna något om er i högtalaren i samband med defileringen.

Det finns tre olika alternativ:
1 lopp 1200 kr
2 lopp 2000 kr
3 lopp 2500 kr

Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få. Sprid gärna detta vidare om ni känner någon annan som är intresserad av att sponsra ponnytravet.

Hör gärna av er per mail till eskilstunaponnytrav@gmail.com eller ring Malin Fagré 070-4151922.

Tack för att ni stöder våra barn och ungdomar inom ponnytravet!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Eskilstuna Ponnytravsällskap
 

våra sponsorer

Ett stort tack till alla våra sponsorer

loading...

Presentation sponsorer
 
Travtränare Göran Jansson
Göran driver sin proffstränarverksamhet i Kjulaåsen. Stallet är en familijerörelse. Göran har sin licenstillhörighet på Sundbyholm.
Välkomna!

Familjen Gradling
Sten och Lillemor Gradling har verkat inom travsporten hela sina yrkeverksmma år. Sten som proffstränare och Lillemor som allt i allo i stallet.
Nu njuter de av pensionen och följer barnbarnet Nellies framfart inom ponnytravet.

Teknik i hemmet 
Teknik i hemet hjälper dig att få tekniken i hemmet att fungera. Vi hjälper till med smarta hem,hemmanätverk,WLAN,Wi-Fi,home automation,datorer och strömmande media. https://www.teknikihemmet.se/
 
Marjons Ivory
Marjons Ivory har tjänat371 000kr. Hon har gjort 48 starter med 6 segrar,3 andraplatser och 1 tredjaplats. Nu har hon lagt tävlingsskorna på hyllan och är betäckt med Maharaja.    https://sportapp.travsport.se/sportinfo/horse/ts737449/pedigree

Stall Jörgen S Eriksson
Ett ungt hårdsatsande team med starkt unghästfokus. Målet är att kontinuerligt träna fram nya framgångsrika tävlingshästar. Välkomna!
https://stalljse.com/
 
FotografBeaJakobsson
Här möter du en serviceinriktad fotograf som fångar allt från familjemedlemmarna,bröllopet, sportevenemanget,kickoffen,produktkataloger,hemsida.
https://www.beajakobsson.se/
 
Kooperativet Emil
Välj kooperativet Emil och få ett assistansbolag som bryr sig. https://www.kooperativetemil.se/

Eskilstuna logistik
https://www.eskilstunalogistik.se/start/

Eskilstuna kommunfastigheter
https://www.eskilstunalogistik.se/start/

Eskilstuna energi & miljö
https://www.eem.se/privat/