SponsorER

Vill du sponsra ponnytrav på Sundbyholm?

Skulle du, ditt företag, din arbetsgivare eller någon annan du känner vilja sponsra Eskilstuna Ponnytravsällskap? För att kunna genomföra ponnytravtävlingar för våra barn och ungdomar behöver vi sponsorer till varje lopp.

Som sponsor får man sitt namn/företagsnamn på ett täcke och syns i vårt travprogram, på vår hemsida och på vår Facebooksida under året. Speakern berättar gärna något om er i högtalaren i samband med defileringen.

Det finns tre olika alternativ:
1 lopp 1200 kr
2 lopp 2000 kr
3 lopp 2500 kr

Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få. Sprid gärna detta vidare om ni känner någon annan som är intresserad av att sponsra ponnytravet.

Hör gärna av er per mail till eskilstunaponnytrav@gmail.com eller ring Malin Fagré 070-4151922.

Tack för att ni stöder våra barn och ungdomar inom ponnytravet!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Eskilstuna Ponnytravsällskap
 

våra sponsorer

Ett stort tack till alla våra sponsorer

loading...

Presentation sponsorer
 
Travtränare Göran Jansson
Göran driver sin proffstränarverksamhet i Nykvarn. Stallet är en familjerörelse. Göran har sin licenstillhörighet Solvalla. Att ha häst i träning hos Göran kostar 280 kr/dag.
Välkomna!

Familjen Gradling
Sten och Lillemor Gradling har verkat inom travsporten hela sina yrkeverksmma år. Sten som proffstränare och Lillemor som allt i allo i stallet.
Nu njuter de av pensionen och följer barnbarnet Nellies framfart inom ponnytravet.

Sundbyholms Amatör och B-tränarförening
Amatör och B-tränarföreningen drivs på Sundbyholms travbana och vänder sig till dig som är eller vill bli B-tränare, kusk eller montéryttare. Besök oss på amatörtrav.se
Välkommen som medlem i föreningen för att ta del av aktiviter och gemenskapen på Sundbyholm!.

Mälardalens Travhästarägareförening, föreningen för travhästägare med anknytning till Sundbyholmstravet.
 
Teknik i hemmet 
Hemmet fylls av allt mer teknik. Teknik i hemmet hjälper dig att få det att fungera. https://www.teknikihemmet.se/
 
Stallbacksrestaurangen.  Stallbacksresturangen serverar dagens lunch alla vardagar och erbjuder catering med hög kvalitet till rätt pris.
 
Marjons Ivory. Marjons Ivory är en stjärna i startgroparna som vann direkt i debuten. För tillfället har hon nästan 350 000 på kontot och tränar på för framtida uppgifter.
 
Familjen Gradling. Sten och Lillemor Gradling har verkat inom travsporten hela sina yrkesverksamma liv, Sten som proffstränare och Lillmor som alltiallo i stallet. Nu njuter de av pensionen och förljer barnbarnet Nellies framfart inom ponnytravet.
 
Stall Jörgen S Eriksson, ett ungt hårdsatsande team med starkt unghästfokus. Målet är att kontinuerligt träna fram nya framgångsrika tävlingshästar. Välkomna!
https://stalljse.com/
 
FotografBeaJakobsson
Här möter du en serviceinriktad fotograf som fångar allt från familjemedlemmarna,bröllopet, sportevenemanget,kickoffen,produktkataloger,hemsida.
https://www.beajakobsson.se/

Ekonomitjänst i Mälardalen. Ekonomitjänst förenklar vardagen för dig som företagare och du får mer tid till din verksamhet.
 
Kooperativet Emil. Välj kooperativet Emil och få ett assistansbolag som bryr sig.

Gunnarssons åkeri. Gunnarssons åkeri tillgodoser era behov av grus, jord och sand.