Samarbetsparter

Vill du sponsra ponnytrav på Sundbyholm ?

Skulle du, ditt företag, din arbetsgivare eller någon annan du känner vilja sponsra Eskilstuna Ponnytravsällskap? För att kunna genomföra ponnytravtävlingar för våra barn och ungdomar behöver vi samarbetspartners till varje lopp.

Som sponsor får man sitt namn/företagsnamn på ett täcke och syns i vårt travprogram, på vår hemsida och på vår Facebooksida under året. Speakern berättar gärna något om er i högtalaren i samband med defileringen.

Det finns tre olika alternativ:
1 lopp 1500 kr
2 lopp 2500 kr
3 lopp 3000 kr

Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få. Sprid gärna detta vidare om ni känner någon annan som är intresserad av att sponsra ponnytravet.

Hör gärna av er per mail till eskilstunaponnytrav@gmail.com eller ring Malin Klintholm 073-9639848.

Tack för att ni stöder våra barn och ungdomar inom ponnytravet!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Eskilstuna Ponnytravsällskap
 

våra samarbetspartners

Ett stort tack till alla våra samarbetspartners !

loading...

Presentation samarbetspartners 2022
 
Eskilstuna logistik
http://www.eskilstunalogistik.se/

Eskilstuna kommunfastigheter
https://www.kfast.se/

Eskilstuna energi & miljö
https://www.eem.se/privat/

Kronblad & Zetterlund
Uppfödare av Shetlandsponny. Vi har ett 40-tal fullt godkända avelshingstar enligt rasvisa krav med RS-nr. Mini och Standardhingstar i varierande färger, stammar och storlekar. några hingstar finns för uthyrning2022.
Vid förfrågningar och bokning: Mia 0736-791005, Tobbe 0736-440042.
http://kronblad.com/

Guldklimpen Under & Kläder
Här hittar du underkläder för alla former & storlekar från marknadens bästa märken!
Vi har underkläderna för alla tillfällen i livet, vi har det du behöver till vardags & fest!
Med personlig service hjälper vi dig att prova ut det som är bäst för just DIG.
Naturligtvis hittar du en stor del av vårt sortiment på vår webshop!
https://guldklimpen.se/

Familjen Sjöberg
Anna, Jimmy, Siri och Freja Sjöberg

Sundbyholms Slott AB
Sundbyholms Slott ligger naturskönt vid Mälaren i Eskilstuna, Södermanland, och erbjuder en underbar miljö året runt. Vi är en lättillgänglig hotell- och konferensanläggning nära Västerås, Örebro, Södertälje och Stockholm.
https://sundbyholms-slott.se/

Philip Di Luca
Philip är en ung satsande proffstränare på Sundbyholm. Philip kör inte så ofta själv lopp utan lejar bra kuskar till sina hästar. Han har runt 30 hästar i träning. En av de framgångsrikaste i stallet är Zenit Brick. 

Torstensons
Det är inte lätt att välja bland alla olika märken och modeller av hästtransporter, men vi på Torstensons har över 40  år av egen erfarenhet med att transportera häst. Vi har dessutom sålt hästtransporter i snart 30 år. Valet av hästtransport beror ofta på  ekonomi, hur mycket man använder sin hästtransport, hur stor häst man har eller om man behöver köra flera hästar.
https://torstensons.se/

Teknik i Hemmet 
Teknik i hemet hjälper dig att få tekniken i hemmet att fungera. Vi hjälper till med smarta hem,hemmanätverk,WLAN,Wi-Fi,home automation,datorer och strömmande media.
https://www.teknikihemmet.se/

Hans-Owe Sundberg
Hans-Owe har nyligen avslutat sin framgångsrika tränarkarriär. Hans-Owe har över 2000 segrar och har tränat många fina hästar.
nu får han följa barnbarnen i ponnytravet.   

Lantmännen KRAFFT AB
Hästar är fantastiska varelser – kraftfulla, men ändå känsliga. För att kunna garantera absolut högsta kvalitet – med hänsyn både till din häst och miljön – använder vi naturliga ingredienser från hållbart jordbruk. För oss är det viktigt att ta ansvar hela vägen från åkerjord till fodersäck.
https://www.kraffthastfoder.se/ 

Riedltrotting HB

Henrik Nilsson

Create4solutions AB
https://www.woodsplitter.se/sv/

Kooperativet Emil
Välj kooperativet Emil och få ett assistansbolag som bryr sig.
https://www.kooperativetemil.se
​​​​​
Aretha F.

Stuteri Källarbacken

ICA Maxi

På Maxi ICA Stormarknad Eskilstuna vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.
https://www.ica.se/butiker/maxi/eskilstuna/maxi-ica-stormarknad-eskilstuna-12688/start/

Agria Djurförsäkring
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
https://www.agria.se/

Åsas H.O.V
Åsas H.O.V i Eskilstuna är ett litet stall med små ponnyer för de minsta ryttarna och även Ridterapi för barn med speciella behov. Här är du välkommen, oavsett behov, i en lugn och trygg miljö med lugna och trygga ponnyer.
https://asashov.se/

K-RAUTA
Våra varuhus hittar du över stora delar av landet. Här kan du få hjälp med alla dina frågor kring dina byggprojekt vare sig du är hemmafixare eller proffs. Välkommen!
https://www.k-rauta.se/

Johanna & Moa Axelsson

Hööks
Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vi har ett stort nät av butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och försäljning via webbutik.
https://www.hooks.se/

Finntack
Hos Finntack hittar du det största urvalet av travutrustning online. Om du inte bor i närheten av en av Finntacks butiker är det nu enkelt och snabbt att köpa travutrustning i vår webbutik. Vi har snabb leverans och kvalitet till rätt pris. Hos oss hittar du all utrustning du behöver till din travhäst för att ni ska kunna prestera ert bästa på tävlingsbanan.
https://finntack.com/se/

Team Liza Miedl-Ohlsson

Sparbanksstiftelsen Rekarne

Stiftelsen vill vara en positiv kraft i samhället. Att bry sig om vår hemvist är en del av Sparbankens historia. Därför tar Stiftelsen en aktiv del i samhället, både på egen hand och i samverkan med banken.
https://www.sparbankenrekarne.se/

Carina Ainerud & Ebba Söderström

Pokalhuset

Pokaler, idrottspriser & medaljer för alla behov. Vi har pokaler av hög kvalité till låga priser.

Real gymnasiet Eskilstuna
På vår skola använder vi det du tycker är roligt som en genväg till kunskap och färdigheter. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.
https://www.realgymnasiet.se/skolor/eskilstuna/

Amanda Hoveklint

RS Mustang
Svenskt kvalitetsfoder och stallströ – för hästens bästa
https://rsmustang.se/

Konditori Janeling
För oss på Konditori Janeling är det viktigt att både vår trogna kundkrets och nya besökare trivs. Här kan du slå dig ned, njuta av ett bakverk eller köpa med en påse fylld med godsaker hem.
https://janeling.se/om-janeling/​​​​​​​

Profeel
Vi är en ledande profilbyrå som arbetar med professionell marknadsföring genom produkter och event.
​​​​​​​https://www.profeel.se/​​​​​​​